Koffie uurtjes»

Gepubliceerd op 27-01-2021

Valt er nog wel iets over ’t Oude Raadhuis te vertellen? En dan ook nog liefst iets positiefs! Net in de tijd dat iedereen eigenlijk negatief wil blijven. Als we dit schrijven is het 8 januari en is men net begonnen met vaccineren.

Hoe dat gaat, daar kunnen we dus nog niets over vertellen. Hopelijk zijn de eerste berichten positief geweest. En is wat wij hieronder schrijven, ook in februari, nog steeds mogelijk!

Wat de openstelling van ’t Oude Raadhuis betreft zijn we nog steeds open voor eenzame en kwetsbare mensen.

Via het medisch centrum aan de Ceramlaan hebben we de vraag gekregen of we iets kunnen betekenen voor de mensen uit deze groep, die steeds meer behoefte hebben om eens iemand te ontmoeten, met een babbel en een kopje koffie. Gewoon lekker in kleine kring even je verhaal vertellen en even met elkaar lachen.

Voor deze mensen zijn wij nog steeds elke doordeweekse dag open van 9.30 tot 11.30 uur. (Uitgezonderd de dinsdagmorgen)

 Verder is er ook nog de zondaginloop voor deze groep.

Elke zondagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur.

De eerste en derde zondag wordt er in kleine kring gekiend met kleine prijsjes, die u zonder al te veel moeite mee naar huis kunt dragen! Dus laat uw boodschappentas maar thuis! Verder doen wij op deze dagen in verband met corona geen spelletjes. Maar mogelijk heeft u toch nog iets leuks meegemaakt wat u wilt vertellen, of nog maar een keer dat leuke verhaal uit de oude doos.

 

Natuurlijk hanteren we de veiligheidsregels van het RIVM

coffee-2358388-1920-1611768758.jpg